phrase3 Historie | Phrase.no Hopp over

MID SEASON SALE 30%

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

Velkommen Til

Phrase.no

En norsk onlinedestinasjon for herremote.

historie-phrase-nettbutikk-Phrase

Om Oss

Phrase By Rapha

Hei, så hyggelig at du ville lese litt om historien vår.

Jeg vil gjerne fortelle deg litt om oss og vår lidenskap for mote, klær og sko. Det er noe som har vært en stor del av vår hverdag i lang tid nå, både på jobb og i fritiden. Vi elsker å følge med på trender, utforske nye stiler og finne klesplagg og sko som passer perfekt til enhver anledning.

Nå har vi bestemt oss for å ta vår lidenskap og erfaring til et nytt nivå og dele den med hele Norge. Vi vil at alle, uansett hvor man bor, skal ha tilgang til kvalitetsmerker og den beste shoppingopplevelsen som mulig. Derfor har vi utviklet Phrase.no, en norsk plattform med vår visjon; Leken, ambisiøs, personlig og nytenkende.

Vi jobber hardt for å gjøre hele kjøpsprosessen så enkel og problemfri som mulig for våre kunder. Med vår erfaring i bakhånd vet vi hva som er viktig når det kommer til personlig service, rask levering og en intuitiv handelsprosess. Vi ønsker å forenkle hverdagen til alle som handler hos oss.

Vi er veldig spent på å dele vår lidenskap med deg, og vi håper du vil bli like begeistret for Phrase.no som vi er!

Hakuna Matata; what a wonderful Phrase, it means don`t worry until the end of your days.
Personene bak nettbutikken Phrase.no

Bli Kjent Med

Personene bak Phrase.no

Mitt navn er Morten og jeg har siden 2011 jobbet med klær og mote, først i Bergen også flyttet jeg til Oslo og åpnet butikk under navnet Ragazzi. Jeg har alltid elsket å stå i butikk på grunn av energien og atmosfæren som skapes der. Dette har jeg ønsket å ta videre til nettbutikk, og skape online-plattform som har noen av de samme ingrediensene.

Sammen med Marianne utviklet idéen seg om å starte en nettbutikk. Marianne startet sin første jobb i klesbutikk for 15 år siden, og har siden den gang forelsket seg i denne bransjen. Hun er lidenskapelig opptatt av farger, materialer og fasonger.

Hele navnet til Phrase.no er Phrase By Rapha, hvor Rapha er en sammensetting av våre etternavn.

Kontor & Lager

O. H. Bangsvei 51, 1363 Høvik

Phrase