Velkommen Til

Phrase.no

En norsk onlinedestinasjon for herre- og damemote.

historie-phrase-nettbutikk-Phrase

Historien Om

Phrase

Vi er entusiastisk og lidenskapelig opptatt av mote, klær og sko. Det har vært en del av vår hverdag over lang tid gjennom både arbeid og fritid. Nå ønsker vi å ta med oss denne lidenskapen og erfaringen og dele denne med hele Norge, uansett hvor man bor. Vår interesse og engasjement har ledet oss til å utvikle Phrase.no, en norsk plattform med merkevarer av høy kvalitet. Med bakgrunn fra vår erfaring jobber vi målrettet med å gjøre hele kjøpsopplevelsen best mulig ved personlig service, rask og intuitiv handelsprosess og forenkle hverdagen for våre kunder.

En "PHRASE" ER EN BETEGNELSE PÅ ÉN ELLER FLERE ENHETER SOM FUNGERE SOM EN ENHET I EN SETNING. PÅ SAMME MÅTE SOM ET PLAGG ELLER FLERE PLAGG FUNGERER SOM ÉN ENHET I HELTEN AV ET ANTREKK.
historie-phrase-online-store-Phrase

Vår Visjon

Vi har lang fartstid i fysisk butikk, og har bred erfaring med å yte god kundeservice, personlig shopping og skape en hyggelig handels atmosfære for våre kunder. Vår visjon er å ta denne kundeopplevelsen og videreføre den over på nett plattform. Samtidig som vi forenkler en allerede travel hverdag, med effektiv behandling, rask levering og informativ produktinformasjon. Vi vil alltid være tilgjengelig ved mail, chat eller telefon, for å besvare alle spørsmål. Eller om du skulle ønske personlig shopping assistanse.

En trygg, enkel og rask kjøpsopplevelse av høy kvalitet for våre kunder er alltid vårt fokus.