phrase3 Ikoniske Jakker - Woolrich Arctic Parka - | Phrase.no Hopp over

✓ Fri Frakt over 1500,-

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

Ikoniske Jakker | Woolrich's Arctic Parka

Ikoniske Jakker | Woolrich's Arctic Parka

Ikoniske Arctic Parka

Denne ikoniske jakken kombinerer suveren stil med eksepsjonell varme, og er en svært populær modell blant vinterentusiaster over hele verden. Woolrich Parka

Arctic Parka fra Woolrich er ikke bare en jakke – den er en klassiker som har blitt videreutviklet fra sesong til sesong, helt fra starten av Woolrich. Designet med en blanding av urbant chic og funksjonalitet, tar denne jakken deg fra bygatene til snødekte skråninger med uanstrengt eleganse.  Woolrich Arctic Parkas

Jakke for både by og fjell

Med avansert isolasjons-teknologi og førsteklasses materialer er Arctic Parka skapt for å holde deg varm selv i de mest bitende kuldegrader. Jakkens gode puste-effekt gjør at den egner seg like godt i vinterens bybilde også. Du trenger ikke å ofre stil for komfort – denne jakken gir deg begge deler.

Woolrich Camo Jakke

Funksjonalitet som praktiske lommer, justerbar hette, og slitesterke materialvalg gjør Arctic Parka til den ideelle følgesvennen for vinteren. Enten du er på vei til jobb eller et fjelltoppeventyr, er denne jakken laget for å imponere.

Arctic Parka kommer i et utvalg av tidløse farger, slik at du kan velge den som passer perfekt til din personlige stil. Utforsk elegante svarte nyanser, allsidige marineblå-toner, eller gå for en dristigere look med olivengrønt – valget er ditt! Arctic Parka Woolrich

Ramar Kvalitet

Woolrich Arctic Parka sin Ramar-kvalitet er selve kjernen av denne ikoniske jakkens bemerkelsesverdige kvalitet. Ramar er ikke bare et stoff; det er et uttrykk for over 190 års ekspertise og dedikasjon til håndverket.

Dette unike stoffet kombinerer robusthet med lett vekt, og skaper en perfekt balanse mellom holdbarhet og bevegelighet. Ramar-kvaliteten i Arctic Parka gir deg ikke bare en jakke, men et pålitelig skjold mot vinterens utfordringer.

Ramar kombinere styrken til nylon med bomullens komfort, og er kjent for sin kvalitet og styrke.

Takket være Teflon-belegget på stoffets indre side og vannavvisende behandling på den ytre siden, har plagg laget av Ramar-stoff betydelig vann-motstand og utmerket slitestyrke, noe som gjør dem svært holdbare over tid.

 Woolrich Jakke Herre

Utforsk utvalget fra Woolrich her.
 

Phrase