phrase3 Athleisure: Den perfekte blandingen av komfort og stil | Phrase.no Hopp over

✓ Fri Frakt over 1500,-

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

Athleisure: Den perfekte blandingen av komfort og stil

Athleisure: Den perfekte blandingen av komfort og stil

Motetrend - Athleisure

Athleisure er en stadig økende motetrend innen herremote som kombinerer sporty og hverdagsklær for å skape stilige og komfortable antrekk. For menn på farten som ønsker klær som kan holde tritt med deres aktive livsstil, kan athleisure være den perfekte stilen. Ordet "athleisure" er en sammensetning av ordene "athletic" (idrettslig) og "leisure" (fritid).

Athleisure antrekk herre

 

Komfort og stil

For menn på farten som ønsker klær som kan holde tritt med deres aktive livsstil, kan athleisure være den perfekte stilen. Med joggebukser, sweatshirts og hettegensere som kjennetegn ved athleisure-utseendet, kan disse plaggene styles opp eller ned avhengig av anledningen.

Sail Racing Athleisure stil herreSail Racing 

 

Allsidighet

Athleisure er en allsidig trend som kan brukes til både trening og hverdag, og til og med på jobben hvis kleskoden tillater det. Par en fin joggebukse med en pen skjorte og noen stilige joggesko, og du har et stilfullt, men likevel behagelig arbeidsantrekk som holder deg komfortabel hele dagen.

 

Mote og funksjon

Alt i alt handler athleisure-trenden om komfort og stil. Den passer perfekt for menn som vil se bra ut og føle seg bra samtidig, og det er en trend som ikke ser ut til å bremse ned. Så hvorfor ikke gi den en sjanse? Omfavn joggebuksene, vis frem hettegenseren og nyt den perfekte blandingen av mote og funksjon.

Tramarossa bukse hvit herre

 Tramarossa Drawstring Trouser

 Mackage vest herre

Mackage Light Vest

 

Jeg er veldig begeistret for denne trenden, spesielt med tanke på komfort og stil. Tanken om å kombinere en stilig joggebukse med skjorte og blazer treffer meg rett hjem. Eventuelt et fritidsantrekk med hettegenser under en lett vest og shorts i sommer, oser komfort og leken stil.

Tagliatore blazer herre

Tagliatore Blazer

Et av merkene vi fører som omfavner denne stilen er Sail Racing, med sitt brede utvalg av hoodies, vester og joggebukser. Et uttrykk jeg liker å bruke om SR er urban-sporty, en sporty stil som passer i byen. 

 Sail Racing Hoodie

Sail Racing Bowman Hoodie

The Gilli er et annet merke som også har innslag av athleisure; for eksempel linbukser med snøring i liv kombinert med herlige linskjorter.

Italienerne elsker denne stilen, og flere av de italienske merkene vi fører har med athleisure stilen i sine kolleksjoner. Tramarossa har en leken joggebukse med legg og snøring i liv som passer perfekt med en litt røffere Tagliatore blazer og en avslappet Orian jersey skjorte.

Orian jersey skjorte herre

Orian Jersey Skjorte

I tillegg er det aldri feil å kombinere athleisure stilen med sneakers. Fliteless sine semsket sneakers eller Runner er perfekt kombo av "athletic" og "leisure", samt komfort og stil.

Fliteless Runner joggesko herre

Fliteless Runner Sneaker

Phrase