phrase3 Lett og luftig sommerstil: Linplagg, shorts og piké for solfylte dager Hopp over

MID SEASON SALE 30%

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

Lett og luftig sommerstil: Linplagg, shorts og piké for solfylte dager

Lett og luftig sommerstil: Linplagg, shorts og piké for solfylte dager

Fra sporty til smart-casual på et øyeblikk Leser Lett og luftig sommerstil: Linplagg, shorts og piké for solfylte dager 3 minutter Neste Fliteless: Fra skisse til elegante sneakers - et norsk konsept

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med stilige og komfortable plagg som passer perfekt til varme og solfylte dager. Hos Phrase har vi et godt utvalg av linplagg, shorts og pikéer som er ideelle for denne sesongen. La oss ta en titt på noen av våre favoritter!

 

1. Linplagg som puster:

Når temperaturen stiger, er det viktig å velge klær som holder deg avkjølt og komfortabel. Klær av lin er det perfekte materiale for sesongen; laget av naturlige fibre som puster godt og absorberer fuktighet, slik at du kan føle deg fresh og luftig hele dagen. En linbukse eller en lett linskjorte er perfekte tilskudd til sommergarderoben din. For de mer festlige anledningene finnes det både blazer og dress av lin, som er lett og luftig, med et sjarmerende sommerlig uttrykk.

 linskjorte til herre

2. Avslappede shorts for en uformell stil:

Shorts er et "must-have" plagg for sommeren. Vårt utvalg av shorts er ikke bare trendy, men også svært behagelige å ha på seg. Velg mellom klassiske chino-shorts, myke femlommer bomullsshorts eller lette linshorts for å skape din personlige stil. Kombiner dem med en fargerik t-shirt eller piké, eventuelt en løs skjorte for en avslappet og elegant sommerlook.

 shorts til herre

3. Klassisk piké for en tidløs stil:

En piké er en essensiell del av sommergarderoben. Dette allsidige plagget kan styles på utallige måter og passer til enhver anledning. Velg en piké i en farge som gir deg sommerfølelsen, som friskt hvitt, pastellfarger eller livlige nyanser. Bruk den med shorts, chinos eller linbukser for å skape forskjellige antrekk som passer til både hverdagslige og mer formelle anledninger. Den er et fint alternativ til skjorte under en blazer, sommerlig med en løs linbukse på ferietur og elegant med et par chinos til en sen middag.

polo pique til herre

Enten du er på vei til stranden, en utendørs piknik eller en avslappet byvandring, vil våre sommerplagg hjelpe deg med å holde deg stilig, komfortabel og klar for alt sommeren har å by på. Utforsk utvalget i dag og oppgrader sommergarderoben din med disse fantastiske plaggene.

Vi tilbyr rask og enkel bestilling og levering. Husk å sjekke ut vårt nyhetsbrev for kampanjer og de beste tilbudene på sommerklærne du elsker. Gjør deg klar til å omfavne sommeren i stil!

Phrase