phrase3 Fliteless: Fra skisse til elegante sneakers - et norsk konsept Hopp over

✓ Fri Frakt over 1500,-

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

Fliteless sneaker design prosess

Fliteless: Fra skisse til elegante sneakers - et norsk konsept

Her er et innblikk i prosessen bak Fliteless, hvor vi tar deg med på en spennende reise gjennom den kreative prosessen bak produksjonen av trendy og innovative sneakers. Her i Norge har vi utviklet et unikt konsept som kombinerer norsk design-estetikk med den nyeste trenden innen sko-verdenen. Bli med oss mens vi tar deg med fra de aller første skissene til de ferdige, stilige sneakersene som vil være et perfekt tillegg til din skosamling.

Fliteless sneakers herreFliteless sneakers 

Skissene som utgjør grunnlaget for Fliteless

Alt starter med en enkel blyant og et blankt ark. Det er en talentfull designer som henter inspirasjon fra fengende trender, kulturer og moteverdenen for å skape unike og spennende skisser. Fra fengslende kombinasjoner av materiale og farger til rene linjer og tidløse farger, i tillegg til innovative detaljer. For hvert par med sneakers ligger det en nøye gjennomtenkt prosess bakom.

 Fliteless design sneaker

Fliteless skinn farger

Fra skisse til virkelighet

Når skissene er ferdige tar dyktige håndverkere i Portugal over. Med nøye utvalgte materialer og en lidenskapelig presisjon, bringer de konseptet til live. Fra valg av skinn og tekstiler til utforming av såler og sømmer; hver eneste detalj blir grundig vurdert for å sikre at Fliteless sneakers ikke bare er stilige, men også komfortable og holdbare.

Fliteless sneaker design prosess 

Norsk, trendy og nytt

Fliteless er et norsk sko-konsept med kjente gründere på laget, som for eksempel også har stått bak merke Swims. Dette konseptet legger vekt på å være i forkant av trender men samtidig bevare det tidløse, og summen av dette skal skape noe unikt. Fliteless utforsker innovative materialer og teknikker for å sikre at skoene skiller seg ut i mengden, ikke bare ved stil, men også komfort. Her kan jeg røpe at Fliteless utvikler en teknisk sneaker som er vanntett. Med fokus på nytenking og utvikling av klassiske konsepter er Fliteless stolt av å være en del av den stadig voksende norske mote-scenen.

 Fliteless sneakers til herre

Fliteless X Phrase By Rapha

Fra skisser til stilige sneakers er det en utrolig reise som krever kreativitet, presisjon og dedikasjon. Phrase er stolte av Fliteless sitt konsept og deres evne til å levere sneakers som ikke bare er i tråd med de siste trendene, men også representerer en unik kombinasjon av tidløs stil, komfort og holdbarhet. Bli med oss på Phrase og opplev skoene; finn ut hva som gjør at Fliteless sneakers skiller seg ut og gjør et moteriktig statement på dine føtter.

Fliteless Sneaker Suede

Se hele utvalget fra Fliteless her.

Phrase