En leksjon i avslappet stil fra Daniel Craig i Netflix Glass Onion: A Knives Out Mystery

En leksjon i avslappet stil fra Daniel Craig i Netflix Glass Onion: A Knives Out Mystery

Fordeler med lettdun jakker og vester: Allsidighet, varme og bærbarhet Leser En leksjon i avslappet stil fra Daniel Craig i Netflix Glass Onion: A Knives Out Mystery 3 minutter Neste Athleisure: Den perfekte blandingen av komfort og stil

Daniel Craig - et stilikon på skjermendaniel craig glass onion antrekk stil

Du har kanskje fått med deg Netflix-serien Glass Onion: A Knives Out Mystery, som har blitt en snakkis, ikke bare fordi det er en bra serie, men også for stilen til en viss karakter spilt av selveste Daniel Craig

Daniel Craig, kjent for sin stil både på og utenfor skjermen, viser i denne tv-serien hvorfor han er en av de mest stilfulle skuespillerne i bransjen. Hans karakter; Benoit Blanc, en detektiv på jakt etter en morder, har en garderobe som er like imponerende som hans etterforskningsevner. 

Daniel Craig antrekk skjorte stil

Craigs garderobe i "Glass Onion" 

I Glass Onion portretterer Craig detektiven Blanc sin stil som klassisk og tidløs, men med et moderne preg og et snev prangende - akkurat den kombinasjonen vi elsker. Vi får litt "Golden-Age Hollywood" vibber av antrekkene; som når Benoit Blanc sitter ute på terrassen i sin 770 Park Avenue toppleilighet, iført badekåpe med skjorte og slips.

daniel craig glass onion antrekk stil

Blanc bruker to dresser i løpet av handlingen som foregår i Hellas, i tillegg til en "two-piece" badedrakt, en Carey Grant inspirert stripete genser, linbukser og "soft-collar" skjorter. Antrekkene som har fått mest oppmerksomhet, er først og fremst den beige safari-stil dressen i lin. Safari-stil inspirerte plagg med sine distinkte frontlommer er det perfekt avslappede, formelt-sporty uttrykket. Lett, luftig og komfortabel kvalitet i lin, som sjarmerende bølger seg, bygger opp stilen enda et hakk.

Daniel Craig Safari Jakke Lin SkjorteDet andre antrekket som virkelig fikk oppmerksomhet var "two-piece" badedrakten med brede striper, hvor overdelen er designet som en piqué og trendy passform og lengde på badebuksen. Det hele toppes med et halstørkle som den ultimate detaljen.

Daniel Craig antrekk badebukse Glass Onion

Uanstrengt stil

Craigs stil i serien er preget av elegante skreddersydde dresser og jakker, som gir en sofistikert og maskulin følelse til karakteren hans. Han viser også hvordan man kan bruke tilbehør som slips og lommetørkle for å gi en ekstra touch av stil og eleganse. Craigs stil i "Glass Onion" er bemerkelsesverdig på grunn av hans evne til å bære formelle klær med en avslappet og selvsikker holdning. Dette skaper en følelse av uanstrengt stil, som gjør at han ser ut som om han kunne ha kledd seg slik hver dag. 

Alt i alt viser Daniel Craig i "Glass Onion" hvordan man kan kle seg stilfullt og uanstrengt samtidig. Med en kombinasjon av klassiske plagg og moderne detaljer, kan du også oppnå en like sofistikert og stilig stil. La deg inspirere av Craigs garderobe i "Glass Onion" og skap din egen unike stil. Se spesielt på stilen fra Morris Stockholm, The Gilli og Orian.

Her er noen forslag til antrekk fra Phrase:

Morris Stockholm Safari Lin Skjorte Oliven

Morris Stockholm | Safari Lin Skjorte Oliven

Morris Stockholm Safari Lin Skjorte Hvit

Morris Stockholm | Safari Lin Skjorte Hvit

Morris Stockholm Merino Short Sleve Shirt

Morris Stockholm | Merino Short Sleeve Shirt

The Gilli Ayden Lin Bukse

The Gilli | Ayden Lin Bukse Khaki

 The Gilli Luca Linen Shirt Light Blue

The Gilli | Luca Lin Skjorte Lyseblå