Den nye ambassadøren for Morris Herre

Den nye ambassadøren for Morris Herre

The Morris Man - Mr. Karsten Warholm

Morris Stockholm Herre Karsten Warholm

Han er olympisk gull medalje vinner, verdensmester, og nå den nye ambassadøren for Morris Stockholm; Karsten Warholm.

Han har hatt en fantastisk karriere siden han først inntok verdensscenen med storm, under Tokyo OL og gullmedalje på 400 meter hekk. En opptreden så stor at han knuste verdensrekorden og ble kåret til 2021 World Athlete of the Year under World Athletics Awards.

Morris Stockholm Karsten Warholm

Preppy stil

Karsten Warholm elsker historien om hekkeløp sporten - som har sin opprinnelse fra British Prep School, hvor hekkeløp var en gentlemens gren. Morris Stockholm henter også mye inspirasjon fra preppy stil og implementerer dette i sitt sortiment av gensere, skjorter, bukser og jakker. Se spesielt etter Morris klær med Sporting Club logo og design.

Morris Stockholm Karsten warholm

Klassisk - Tidløst - Trendy

"For meg er tidløst noe som aldri går av mote. Noen vil muligens kalle det for trygt valg, men for å være tidløst, - i hvilket som helst felt - da trenger du noe som har bred apell og noe som treffer en nerve." - Karsten Warholm

Dette er selve grunnideen bak visjonen til Morris Stockholm også, det å kombinere tidløs, klassiske herremote med dagens trender.

 Nyheter for sesongen fra Morris Stockholm er her - sjekk ut vårfavoritter som Welton Sweatshirt, Merino Polo Shirt og Summer Cord Shirt for inspirasjon til garderoben.