phrase3 Rephrase blogg - Glacier Bay Parka | Re-engineered Hopp over

✓ Fri Frakt over 1500,-

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

RePhrase-Glacier Bay Parka | Re-engineered-Phrase

Glacier Bay Parka | Re-engineered

Sail Racing introduserer sin ikoniske jakke - Glacier Bay Parka - deres første vinter parka, med nytt design og nye funksjoner. 
Passion For Porche Leser Glacier Bay Parka | Re-engineered 2 minutter Neste Fem Gode Tilbud Du Ikke Vil Gå Glipp Av

En ikonisk Sail Racing jakke

sail racing glacier bay parka jakke herre

Sail Racing reintroduserer sin ikoniske jakke - Glacier Bay Parka - deres første vinter parka, med nytt design og nye funksjoner. 

Tilbake i 2002 fikk Sail Racing oppgaven med å lage antrekk til et ekspedisjonsmannskap som skulle til Antarktisk. Ekspedisjonen var ledet av Richard Brisius og en av verdens mest erfarne "jorden rundt" seilere; Magnus Olsson. Formålet med ekspedisjonen var å gjenoppleve en en av de mest signifikante ekspedisjonene til Antarktisk, for nesten 100 år siden, ledet av Otto Nordenskjöld.

sail racing expedition jakke herre dame

Mannskapet ble tildelt klær fra Sail Racing, som tåler ekstrem kulde og vindfulle omgivelser, noe de ville møte på daglig basis gjennom store deler av turen. Dette resulterte med kolleksjonen Sail Antarctica Expedition, som i dag har vært brukt av legendariske seilere som Skip Novak, Martin Enckell og Paul Nicklen.

Siden 2002 har Sail Racing utviklet Glacier Bay Parka, hvor hver og en er utviklet med nye forbedringer og nye tekniske aspekter, samtidig som man beholder det originale DNA.

Glacier Bay Parka jakke 

Jakker isolert med PrimaLoft

Det er ikke å komme bort i fra at høy-kvalitet dun er fantastisk for å holde varme i tørt vær. Men det har også noen nedsider, som for eksempel at det ikke er vanntett. Det er her PrimaLoft kommer inn.

PrimaLoft er en syntetisk isolasjon, designet for å minne så mye som mulig om dun sine fordeler, men i tillegg utvikle det videre og gi en like gode effekt i vått vær også.

PrimaLoft Black 200G

Glacier Bay Parka er isolert med PrimaLoft Black, som gjør at jakkene er varme, med god pusteeffekt og er vanntett. Materiale er også 80% resirkulert.

sail racing jakker 

Gore-Tex | Vind- og vanntette jakker

Sail Racing konstruerer Glacier Bay Parka med 2-lags Gore-Tex membran. Dette er en lag-på-lag isolering som gir ekstra varme og beskytter mot regn og snø.

Gore-Tex 2-lags teknologi vanntett 

Sail Racing hos Phrase.no

Vi fører et bredt utvalg fra Sail Racing til både herre og dame. 

Glacier Bay Parka finner du hos oss i fargene Marineblå og Grå.

Utforsk utvalget fra Sail Racing her.

 sail racing parka jakke blå

Glacier Bay Parka Navy Blue

sail racing parka jakke grå Glacier Bay Parka Asphalt Grey

Phrase