phrase3 Klær og sko til sommerferien - Finn alt du trenger hos Phrase.no Hopp over

✓ Fri Frakt over 1500,-

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

Har du alt du trenger til sommerferien?

Har du alt du trenger til sommerferien?

Sommeren er endelig her, det betyr at det er på tide å begynne planlegging og forberede seg til en etterlengtet ferie. Enten du skal tilbringe dagene på stranden, utforske nye destinasjoner eller bare slappe av i hagen, er det viktig å ha de riktige klærne og skoene for å nyte sommerferien fullt ut. På Phrase.no har vi et godt utvalg av klær, sko og tilbehør til herre, og jeg er her for å hjelpe deg - sørge for at du har alt du trenger til en hver anledning for sommeren.

The Gilli shorts og overshirt

 The Gilli Cord Shorts & Jersey Overshirt 

Sommerklær - kombinasjon av stil og komfort

Når det gjelder sommerklær, er både komfort og stil essensielle faktorer å vurdere. Utforsk vårt utvalg av herreklær som passer perfekt til sommerferien. Dette er lette og pustende skjorter, behagelige bukser og elegante blazere til sommerlige festligheter. Det er stilige t-skjorter og pikéer, flotte shorts og tøffe badebukser. Ikke minst er det viktig med tynne og lette kvaliteter som lin og bomull. Vi har alt du trenger for å holde deg stilig samt kjølig og komfortabel i varmen. Utforsk forskjellige stiler, farger og mønstre som passer din personlige stil og ferieplaner.

The Gilli Terry Polo og Shorts

 The Gilli Terry Polo & Shorts

Morris Stockholm Lin Blazer Herre

Morris Stockholm Lin Blazer

Stilig og avslappet - Linens allsidighet til sommerens mote

Lin er det perfekte materialet for varmen, med sine pustende og avkjølende egenskaper. Det har også en egen sjarm ved seg at det krøller seg litt mer enn andre materialer, og skaper et helt eget uttrykk. Lin brukes nå i de fleste plagg; skjorter i lin er alltid ettertraktet om sommeren, men også poloskjorter i lin er populære. Linbukser og linshorts er en tidløs klassiker, og ikke minst den elegante linblazeren. Ofte kan du også få tak i plagg med en blanding av lin og bomull eller ull. Dette er en fin blanding som utnytter fordelene ved begge kvalitetene.

Morris Stockholm Douglas Linskjorte Herre

 Morris Stockholm Douglas Stripe Linen Shirt

Morris stockholm Fenix lin shorts herre

Morris Stockholm Linshorts

Kortermet - avslappet, eleganse med kortermede skjorter eller polo

I sommerens varme er kortermede skjorter og poloer et uunnværlig plagg for enhver manns garderobe. De gir deg den perfekte kombinasjonen av stil, komfort og funksjonalitet. Kortermede skjorter og poloer er kjent for sin allsidighet og evne til å tilpasse seg ulike anledninger og stiler. De kan enkelt kombineres med shorts, chinos eller jeans for et avslappet og uformelt utseende. Du kan også kle dem opp med en blazer eller et par linbukser for å skape en mer formell og moderne stil. Morris Stockholm kortermet skjorte herre

 Morris Stockholm Knitted Short Sleeve Shirt

Sneakers - sko for en hver sommeraktivitet

Sneakers er perfekt for sommerferien, enten du skal gå gatelangs og utforske nye steder eller du skal en liten tur ned til stranden og slappe av. En sommerfest med lindress og sneakers er også en perfekt kombo. Fliteless sine sneakers kombinerer stil, komfort og funksjonalitet til det aller ypperste. 

Fliteless sko herre

Fliteless Sneakers

Phrase