5 flanellskjorter å supplere garderoben med

5 flanellskjorter å supplere garderoben med

Morris & Merino Leser 5 flanellskjorter å supplere garderoben med 2 minutter Neste Den nye ambassadøren for Morris Herre

Flanell Skjorter

 

En av de mest allsidige plaggene du kan ha i din "smart-casual" garderobe må være flanellskjorten, med sine mange muligheter for å kombinere med forskjellige antrekk. 

Flanell er et av disse materialene som er myke, komfortable og stilfulle, med sitt børstet uttrykk, samtidig som det er lett og behagelig på kroppen. Skjorte av flanell, enten ensfarget eller mønstret er blitt mer og mer populært og en stor del av motebildet. 

 

Her er 5 av våre flanellskjorte favoritter denne sesongen:

 

Morris Stockholm - Smedley Flannel Shirt

 Morris Smedley Flanell Skjorte

Morris Smedley Flanell Skjorte

Smedley Flannel Shirt fra Morris Stockholm er en av våre store favoritter, med sitt rutete mønster i en myk og behagelig bomull flanell kvalitet.

 

Morris Stockholm - Soft Check Flannel Shirt

Morris Soft Check Flannel Shirt

Morris Soft Check Flannel Shirt

Denne flanell kvaliteten Morris Stockholm har produsert Soft Check Flannel Shirt i, er helt nydelig. Utrolig myk og behagelig å ha på seg, designet med et smårutet mønster og button-down krage.

 

Morris Stockholm - Multicheck Flannel Shirt

Morris Multicheck Flannel Shirt

Morris Flannel Skjorte

Morris Multicheck Flannel Shirt

En to-farget rutemønstret skjorte i en behagelig flannel kvalitet, med litt viere passform og brystlomme, som en kombinasjon av skjorte og overshirt. Et herlig design som hever et hvert fritidsantrekk. Multicheck Flannel Shirt er virkelig en vinner hos oss denne sesongen.

 

Orian - Herringbone Flannel Shirt

Orian Flanell Skjorte

Orian Flanell Skjorte

Italienske Orian leverer denne sesongen Herringbone Flannel Shirt, i en myk og komfortabel flanell kvalitet, med dus fiskebenmønster og cut-away krage. En elegant skjorte til både fritid og mer dresset anledninger.

 

The Gilli - Checked Overshirt

  The Gilli Checked Overshirt

Til slutt må vi ha med en overshirt, og The Gilli sin Checked Overshirt må med på vår liste. Designet med et tøft rutet mønster i en robust men samtidig myk og behagelig flanell kvalitet. Passer perfekt over en t-shirt med jeans eller chinos for et stilig, avslappet uttrykk.

The Gilli Checked Overshirt Rød

The Gilli | Checked Overshirt - Rød

The Gilli Checked Overshirt Blå

The Gilli | Checked Overshirt - Blå

The Gilli Checked Overshirt Grønn

The Gilli | Checked Overshirt - Grønn

 

Se hele utvalget av skjorter her.