phrase3 Morris Stockholm - gensere i myk og behagelig merinoull - Phrase.no Hopp over

✓ Fri Frakt over 1500,-

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

Morris & Merino

Morris & Merino

 Merino - Morris Stockholm

morris-merino-cable-genser

 

Det tok ikke det populære varemerke Morris Stockholm lang tid for å finne ut av at deres merino gensere, var et av deres mest ettertraktede produkter. Det skulle bare mangle når merinoull-kvaliteten er myk, behagelig og elegant. Derfor startet Morris å produsere et bredt utvalg av gensere i merinoull med et vidt fargespekter.

 

Morris Merino John Zip

 

Historien - merinoull

Det var ikke Morris som fant opp merinoull-genseren. Det hele startet i 12. århundre når spanske sjømenn tok med merino sauen til Spania. Over de neste århundrene ble merino sauene svært ettertraktet for sin myke, behagelige og fine ull, som ble eksportert til hele Europa og Amerika. 

Merinoull er et fantastisk materiale når det kommer til pusteegenskaper og temperaturregulering. Noe som gjør det til et perfekt helårs-materiale.

 

Merinoull genser

 

Morris merino gensere

Morris har tatt i bruk merino av høy kvalitet fra italienske Biella Südwalle. Strikket merinoull kommer i flere genser modeller til herre; halfzip, rund hals, cardigan, polo skjorter og roller neck er noen eksempler. Mulighetene for mix&match, avslappet stil eller formelt er endeløs.

 

Merino John Zip

merino john zip genser

 Merino John Zip er en favoritt blant mange innen merino gensere. Med glidelås i halsen og krage passer den perfekt over en skjorte under en blazer, eller over en t-shirt for et mer avslappet uttrykk.

 

Merino Roller Neck

Merino Roller Neck genser

Merino Roller Neck passer godt sammen med et par jeans eller chino, men kan i tillegg dresses opp med en dobbeltspent blazer for en elegant stil.

 

Merino Cable

 Morris merino cable genser

Den elegante Merino Cable Oneck står seg alltid godt ut med kabelstrikk-mønster og god passform. En herlig genser for både fritid og formelle anledninger.

 

Merino Polo Shirt

 Morris merino polo skjorte

 Merino Polo Shirt med sin sporty eleganse er et perfekt base-plagg å ha i skapet, for en hver anledning. Lett, behagelig og elegant genser med krage.

 

Morris Stockholm utvikler sine merino gensere konstant; ved nye modeller, detaljer eller farger. Merino gensere av høy kvalitet, med god passform, som ser bra ut og føles komfortabel ut, vil alltid være en stor del av utvalget fra Morris. 

Begynn din reise med komfortabel eleganse her.

Phrase