phrase3 Fem Gode Tilbud Du Ikke Vil Gå Glipp Av | Phrase.no Hopp over

✓ Fri Frakt over 1500,-

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

Fem Gode Tilbud Du Ikke Vil Gå Glipp Av

Fem Gode Tilbud Du Ikke Vil Gå Glipp Av

Glacier Bay Parka | Re-engineered Leser Fem Gode Tilbud Du Ikke Vil Gå Glipp Av 3 minutter Neste Morris & Merino

Sesongens salg er i gang!

Julehøytiden er vel overstått etter gode måltider, mengder av godis og koselige filmkvelder. Hvis du er som oss, føles ofte Januar som månedenes mandag. Men det er én god ting med denne mørke tiden av året;  det er mulighet for å gjøre gode kjøp når sesongsalget starter med tilbud på en mengde varer.

Phrase By Rapha sitt Salg er i gang - få fra 30% rabatt på sesongens varer, opp til 50% avslag. Her er fem gode tilbud du ikke vil gå glipp av:

Handle på salget her

 

01. 

The Gilli - Twotone Turtleneck Genser

 

 

The Gilli Twotone Turtleneck Genser

 

Et herlig sammensatt design av en høyhalset genser fra det norske merke The Gilli. Med sin grå/blå fargekombinasjon samt at øvre del av genseren er kabelstrikket er dette en favoritt hos oss. Twotone Turtleneck er laget i en myk bomull og ull blanding og  er en perfekt genser for denne årstiden. Denne er redusert med 40% nå.

 

02.

Morris Stockholm - Warwick Sweatshirt

 

Morris Stockholm Genser

Preppy stil finner du alltid i Morris Stockholm sitt sortiment, og denne gangen er ingen unntak. Warwick Sweatshirt er en crew-neck genser laget i behagelig bomull kvalitet, designet med hvit/blå fargekombinasjon og brodert Morris Sporting Club logo. Genseren er på tilbud med 40% rabatt.

 

03.

Mackage - Vic Down Jacket

 

Mackage Vic Dun Jakke

Det kanadiske jakkemerke Mackage lager fantastiske jakker med et godt øye for detaljer, som gjør at jakkene skiller seg ut på en diskret men perfekt måte. Denne ultralette dunjakken er laget med en myk nylon "soft-touch" overflate og fylt med bærekraftig dun. Vic dunjakke beskytter vektløst mot kulde. Jakken er redusert med 40% avslag.

 

04.

Orian - Kordfløyelskjorte

 

Orian Cord Skjorte

 Orian produserer skjorter i hjerte av Italia, og kordfløyelskjorter er alltid en vinner for høst/vinter sesongen. Laget med en myk og behagelig bomull kvalitet, med smale kordstriper og cut-away krage er dette en fantastisk skjorte for sesongen, enten i grønn, blå eller hvit farge. Gode tilbud med 30% rabatt.

 

05.

Morris Stockholm - James Cord Trouser

Kordfløyel er et populært materiale for sesongen, og vi fremhever det i bukse også. James Cord 5-pocket fra Morris Stockholm er laget med behagelig bomull og stretch kvalitet i femlommer design. Smalstripet kordfløyel og moderat smal passform. Denne er redusert med 40% rabatt i fargene grå og brun.

Handle på salg her

Phrase