phrase3 Det er tid for nyanser av hvit og beige | Rephrase Blogg Hopp over

MID SEASON SALE 30%

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

RePhrase-Det er tid for nyanser av hvit og khaki-Phrase

Det er tid for nyanser av hvit og khaki

PhraseWatch | Panerai Leser Det er tid for nyanser av hvit og khaki 2 minutter Neste Passion For Porche

wightman-morris-stockholm-phrase

Det ultimate sommer-uttrykket

Dagene blir lengre og lysere, solen skinner, fuglene kvitrer og man kan nyte varme sommerkvelder. Våren og sommeren er en herlig tid, hvor vi tilbringer mye tid ute sammen. Det er ofte da man ser over garderoben og ser hva som må oppgraderes. Lette, friske og luftige kvaliteter er alltid å foretrekke på sommeren, i tillegg til sommerlige farger. Se etter lette skjorter, gensere og bukser i elegante nyanser av hvit og khaki; det ultimate sommer-uttrykket. 

 

skjorte genser bukser khaki beige herre 

Kombiner fargene til et perfekt sommerantrekk

Friske nyanser av kremhvit og khaki gir alltid en herlig sommer-vibe, gjerne kombinert sammen; som med en luftig hvit linskjorte og khaki drawstring linbukse. Eller kombiner det med nyanser av marineblå, olivengrønn eller lysegrå for et perfekt sommerantrekk; ved lysegrå stretch piqué, khaki overshirt og marineblå drawstring linbukser.

 herre mote jakke polo bukse sko phrase

Utvalget hos Phrase.no

Vi har stor tro på at tiden er inne for nyanser av hvit og khaki til herre, og Phrase.no har et godt utvalg å utforske for å supplere garderoben eller finne et nytt antrekk. Fra Morris Stockholm og Sail Racing med polo, half-zip genser, skjorter og shorts, til piqué, vest og jakker fra Orian, Mackage og People of Shibuya. Alt i elegante nyanser av hvit, offwhite og khaki.

 jakke genser shorts skjorte herre phrase

Phrase