phrase3 Passion For Porche - Rephrase Blogg - | Phrase.no Hopp over

MID SEASON SALE 30%

Handlevogn

Din Handlevogn er tom

RePhrase-Passion For Porche-Phrase

Passion For Porche

Porche Logo

Banedag på Rudskogen

Porche Center Oslo inviterte til årets første banedag på Rudskogen. Med over 60 førere og co-pilots ble dette litt av en dag. Vi har fått tilgang til en video som viser god stemning, fint vær og høy kjøreglede, du kan ta en titt på denne her.

porche banedag Rudskogen

 

Det er også blitt arrangert Fjordluft 2022 i Lærdal, et eventkonsept arrangert i regi av Porche Norge, Porche Club Norge og Lærdalsøren Hotel. Arrangementet er for eiere av luftkjølt Porche, og med over 100 deltagere ble dette stor suksess, med god mat, kul musikk og selvfølgelig fantastiske kjøretøy. Ta kontakt med Porche Norge for å delta på neste arrangement.

 

porche fjordluft bil

 

Porche er tilbake i verdens tøffeste langdistanseracing

Team Porche Penske Motorsport sender den nye Porche 963 LMdh til FIA World Endurance Championship (WEC) og IMSA WeatherTech SportsCar Championship fra 2023. Løpene inkludere klassikere som 24h Le Mans, 24h Daytona og 12h Sebring. Her er en liten smakebit på bilen og tallene:

 porche-963-bil-phrase

Technical Specs

 • Engine - Double supercharged V8 combustion engine.
 • Displacement - 4.6 litres.
 • Performance - 500 kW (680 PS) at 10.000 1/min.
 • Gears - Single specification hybrid system, 7-speed racing transmission, pneumatically actuated.
 • Weight - ca. 1000 kg.

  porche 963 bil phrase 

  "I am sure that we will be in the best possible position in terms of technology and team structure to be able to win in the exciting competition between numerous manufacturers and different concepts."
  THOMAS LAUDENBACH - HEAD OF PORSCHE MOTORSPORT
  porche 963 bil phrase

  Åpning av nytt bygg for Porche Center Bergen

  Den 7. juni åpnet Porche Center Bergen sitt fantastiske nye bygg i Kokstaddalen 23. Bygget består av en hovedetasje og kjeller (under hele bygget), totalarealet utgjør 3.710 kvm, i tillegg til en mezzanin på 594 kvm. Det er et miljøvennlig bygg med fjernvarmeanlegg for oppvarming. Bygget har et grønt tak med solceller.

   

  porche center bergen

   

  Dette ble selvfølgelig feiret med et herlig åpningsarrangement, og vi gratulerer så mye med en nydelig Porche destinasjon.

   

  porche center bergen

   

  Ny utstillingsbil i Bergen

  Sjekk ut den nye utstillingsbilen i studio i Bergen. 2022 Dolomite Silver Metallic Taycan Cross Turismo 4 med sorte detaljer - er ikke det en nydelig kombinasjon. Dra innom for å utforske nærmere.

   

  porche taycan dolomite silver 

   

   Hos Phrase.no hjelper vi deg alltid med antrekk for sesongen. Hva med Denim Jacket fra The Gilli som finnes i både hvit og blå. Eller utforsk det store linskjorte utvalget og varianter av gensere. I tillegg er det stort utvalg shorts i lette kvaliteter som lin og bomull.

   

  Porche 911 Bil Klær Herre Phrase

  Phrase