✓Fri Frakt ✓Trygg Handel ✓1-4 dagers levering

0

Din handlevogn er tom

Tailoring Tramarossa

November 09, 2021 2 min. lesing

"Verdens beste jeans" - det er en modig uttalelse den italienske buksespesialisten Tramarossa kommer med. Men det ligger mye vekt bak denne uttalelsen, både i form av kunnskap, lidenskap og selve produktet. Grunnlagt i 1967 av Urbano Chemello etter at han hadde gjennomført skredderutdannelse og oppdaget sin lidenskap for denim stoffer. Med Tramarossa startet Chemello å utforske å lage jeans på samme måte som skreddersydde dressbukser. Kun de fineste denim kvaliteter kombinert med det ypperste skreddersøm og detaljer. Dermed startet produksjonen av "sartorial" jeans ved bruk av selvedge denim.

 

 

Tailoring Tramarossa - I 2003 startet sønnene Roberto, Paolo og Luigi i Tramarossa, Alle tre tok med seg tidligere erfaring fra produksjon av denim, og relanserte Tramarossa til Sartoria Tramarossa, som betyr; Tailoring TramarossaDet skulle nå fokuseres fult og helt på å markedsføre Sartoria Tramarossa som et kvalitetsprodukt innen denim.

 

 

Made in Veneto - I hjerte av en av verdens viktigste denim distrikter har Tramarossa basert hele sin produksjons-syklus; fra idéutvikling og inspirasjon til produksjon og ferdig produkt. Veneto, en region på nord-øst kysten i Italia, har en rik historie for produksjon innen klær og spesielt denim. Her er flere historiske produsenter lokalisert med betydelig kunnskap innen skreddersøm og en dyp kultur for denim. Made in Veneto er for Tramarossa identisk med høy kvalitet og standard for sine produkter.

tramarossa-initial-rephrase

 

Luxury Denim - Tramarossa jeans er født ut i fra utvalgte, høyt etterspurte stoffer som; egyptisk bomull, denim med kashmir og japansk cimosati. Følelsen ved å dra på seg en jeans skal være myk og behagelig, god komfort og perfekt passform. Helt ned til detaljnivå som assessoarer, vasken på buksen, print og at alle bukser er parfymerte, viser at det legges stor vekt på alle faser av produktet. Du kan til og med få dine egne initialer på jeansen i form av små metall bokstaver. Alt dette for å forsikre at standarden på Tramarossa jeans holder sin posisjon som en av verdens beste på italiensk denim.

Se vårt utvalg av jeans fra Sartoria Tramarossa her.

For å få et innblikk i prosessen av hver Tramarossa jeans, ta en titt på videon under.

 Også i RePhrase

People Of Shibuya | Kombinasjonen av italiensk mote og japansk innovasjon
People Of Shibuya | Kombinasjonen av italiensk mote og japansk innovasjon

January 25, 2022 3 min. lesing

People Of Shibuya beskrives best som funksjonelle ytterjakker med urban stil. Det italienske jakkemerke lager moderne jakker med de høyeste krav til både det tekniske og design. Hver jakke kombinerer to tilnærminger som kommer sammen. En skredder-tilnærming som sikrer en perfekt passform og design, og en high-tech-tilnærming som sikrer høy teknisk ytelse og tekstiler.
Vi er Phrase by Rapha
Vi er Phrase by Rapha

September 08, 2021 3 min. lesing

Først og fremst må jeg si velkommen til vår nettside, som vi har valgt å gi navnet Phrase.no. Jeg synes det er veldig hyggelig å kunne introdusere meg selv og denne nettbutikk med et personlig innlegg her på siden vår.
Mackage  | Et moteriktig alternativ fra det kanadiske jakkemarkedet
Mackage | Et moteriktig alternativ fra det kanadiske jakkemarkedet

August 20, 2021 3 min. lesing

Et av disse Montreal-baserte merkene er Mackage, som har posisjonert seg som et "moteriktig" alternativ til det tradisjonelle vi har sett i flere sesonger. Ved å implementere skinn detaljer, "camo print" og gjennomtenkt passform og funksjon som bevarer designet, gis det jakkene en ekstra dimensjon.